Tjugoandra strålningen - 8 kvar

Fredag och 22de strålningen. Han är bäst vår lilla kille! Gör allt utan att klaga! 

Det positiva beskedet gör att man kan andas lite, men ovissheten finns med hela tiden. Men vi måste tänka positivt! Idag gjordes veckokontroller samt blodprov. Läkaren tyckte vi skulle dra ytterligare någon dag på att sätta ut kortisonet så nu har vi dragit ner till en tablett varje dag och sen är tanken att han bara ska ha Rapamunen på måndag! Kommer bli skönt att slippa kortisonet för Cs skull. Kortison gör bra saker men har lite jobbiga biverkningar.


Idag blev det en tur ner till stan i vanlig ordning och framåt kvällen kom Cs mormor och morfar, morbror med familj och vår älskade Ä! Som vi saknat henne! Det är verkligen speciellt när familjen blir samlad - man slappnar av mer och uppskattar verkligen att få vara tillsammans. C uppskattade så mycket att Ä kom och kusinen - han ser så mycket upp till dessa två! Och de är så fina ihop. Det blev restaurangmys och nu vankas det filmkväll. 


Denna helg stannar vi på Ronald då Ä ska få träffa syskonstödjaren under morgondagen. Vi är så tacksamma att hon får ett stöd i detta, nu skapas kontakten och sen kan hon vända sig till denna tjej när hon vill/behöver. Är sååå tacksam för all hjälp! Vi vill göra det bästa för båda våra barn och vår fina sjukvård gör det möjligt!  


(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: