31 januari

Halva dagen gick till att fixa i ordning hemma och packa, Ä packade för en vecka hos farmor och bonusfarfar och vi packade för en vecka på RMH och sjukhuset. Mellan packning och städning ritade C teckningar till de på strålenheten och busade en massa med storasyster. 

På eftermiddagen styrde vi bilen mot Lund. Känns tomt att lämna av Ä och känns sådär att behöva åka in till sjukhuset igen. Just nu är det ett nödvändigt ont. Vi önskar så att C slapp detta, dock tycker han själv att det är rätt okej. När vi åt middag på RMH frågade jag C om han tyckte det var skönt att vara hemma i helgen och han svarade att det absolut var skönt men det är skönt att vara hemma på Ronald också. Måste säga att det är skönt att han känner såhär - det har verkligen blivit en vardag för honom och något normalt. Jag är så förundrad över hur man kan bilda vanor som annars är så otroligt ofattbara. Innan C blev sjuk var det en mardröm att någon av mina barn skulle sövas, idag har han nästan sövts 40 gånger och det ä inte slut. Samma sak med strålning och alla de andra sakerna han går igenom - det var otänkbart. Men idag är det något vi gör ofta... Läskigt som världen kan vända sig upp och ner och ens världsbild förändras. 

På kvällen blev det lite lek och mys. En av mina närmsta väninnor kom på en spontankaffe - eller rättare sagt vi möttes ute och gick till Pressbyrån på en spontankaffe (besöksförbud på RMH). En spontanträff med sina kompisar ger en väldigt bra energi och jag värderar dessa träffar till tusen - en stunds ventilering och tid för andrum! 

Nu laddar vi för strålning nr 36! 

(null)