30 juni

Idag begravdes min farfar… Han dog 5 dagar efter vårt älskade hjärta. Det som jag tycker är hemskt är att jag har svårt att sörja min farfar - all min energi går åt till att sörja Caspian. Min farfar hann med ett helt liv med allt vad det innebär - relationer, barn och barnbarn. Min son fick bara 4 år och 359 dagar. Jag har väldigt svårt kring allt detta och Caspians bortgång gör så himla ont. Under begravningen märkte jag att jag stängde av allt. Tårar föll men hade jag inte stängt av hade allt kommit, tror att allt kommer komma på Caspians begravning för då kommer jag inte klara av att hålla något inne. Att sitta på en begravning och inse att samma väntar min son i augusti är så overkligt och jag hade väldigt svårt att ta in detta. Absolut sörjer jag min farfar men inte alls i den mån jag hade gjort om inte Caspian gått bort. Det blir för mycket och jag är tacksam för allt min farfar gjort och att han fick ett bra liv. Men orättvisan kommer när jag tänker på Caspian. Han hann inte med allt som vi önskade att han skulle få. Det jag är glad för är att han fick uppleva att bli älskad, för det om något är verkligen något han fick uppleva! 

Att Caspian inte finns hos oss på samma vis som innan vet ni att jag har svårt att acceptera och när jag inser att det kommer förbli så under hela mitt jordeliv gör att ångesten krampar i hela kroppen. Det ska inte vara såhär! 

Som ni märker har mitt huvud varit totalt kaos idag. Jag önskar att jag kunde sörja min farfar mer än jag kan just nu men jag vill och kan ärligt talat bara tänka på vårt älskade lilla barn. Caspian och Ä är mitt och Ns allt… 


Under tiden jag var på begravning var Ä hos syskonstödjaren. Hon behöver verkligen tid med henne och prata ut om allt. Ä stänger inne mycket, tror jag, och för hennes skull behöver en del komma ut. Tror både jag och Ä har haft en tuff dag, på olika sätt men inom samma område. Älskade Ä önskar jag kunde skydda dig mot allt ont, men vet att jag inte kan det. Att vara förälder ingår det en maktlöshet och under de senaste året har jag verkligen insett alla otänkbara delar av detta! Älskade C och Ä - jag älskar er med hela mitt hjärta! 


(null)