9 juni

Vaknade redan 6.00 imorse och vaknar alltid med en stress i kroppen och kan inte somna om. Balkonghänget väntade. Idag satt jag där och glömde helt bort tid och rum - helt plötsligt insåg jag att klockan var 11.30. Kan vara bra att tillåta sig själv att ha förmiddagar som dessa. Frisk luft, kaffe, känslor och disktraktion i form av podd eller ljudbok. 

På eftermiddagen körde jag och N till Lund för möte med konsultsjuksköterskan och Caspians läkare. Tyvärr kunde inte alla närvara pga sjukdom men vi fick dem som Caspian och vi haft mest kontakt med. Vi pratade mycket om Caspians sjukdom och sista tid samt hur de ser på vad som hände den kvällen Caspian somnade in. Vi lyfte hur mycket läkarna har betytt för oss under denna tid och vilken trygghet de har gett oss och Caspian. Det blev ett samtal med mycket känslor och värme. Dessa eldsjälar skulle jag vilja höja upp till skyarna. Verkligen rätt personer på rätt plats och vi är så tacksamma, trots hur allt blev, för allt de gjort för oss. De har lyssnat och gjort allt de kunnat för att hjälpa Caspian till det yttersta och även för oss föräldrar och syster. Hur konstigt det än låter så kommer jag sakna dessa eldsjälar och sjukhustiden. Det har varit ett år med mycket känslor och det slutade med katastrof men dessa fina människor har gjort allt de kunde för oss och vår fantastiska son! De kommer även fortsätta finnas där för oss. 

Kvällen avslutades med långpromenad med en kollega. Saknar Caspian så mycket och vi kan inte göra något för att få honom tillbaka men jag kan prata om honom, minnas och bara njuta av att jag fick den stora äran att få bli hans mamma! Mitt älskade lilla gryn, mamma, pappa och Ängla saknar dig sååå mycket! 

Imorgon ska jag äntligen få göra tatueringen jag vill ha! Mina barn är mitt allt! Lite spänd är jag inför det men inget kan göra ondare än det vi går igenom nu! 

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Carina

Så fina bilder på er älskade Caspian.Jag vet att det inte är en tröst i allt detta fruktansvärda,men nätverket runt om er är så viktigt.Ni är en så fin familj med så mycket kärlek.Skickar mycket styrka och kärlek till er.❤❤❤

Svar: Tack fina Carina ♥️ Dina ord värmer mycket!
famwahlstrom.blogg.se

2021-06-10 @ 08:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: